Kako ćemo postati bolje ako se međusobno ne bodrimo i ne pomažemo. Žena ženi treba postati najveća potpora. Tu nema mjesta za nikakvu ljubomoru ili zavisti.Borimo se za sebe i svoje obitelji, radimo, kuhamo, spremamo, odgajamo, smijemo se i plačemo. Toliko je snage u jednoj ženi i toliko odgovornosti.

Ideja za priču o mamama i klincima došla je onako spontano, kako to najčešće biva, u društvu žena koje su se pitale jesu li dovoljno dobre, rade li ispravno, je li njihov odgoj pravilan, daju li dovoljni i daju ili baš ono što treba?? Toliko je pitanja bilo.

Kroz život uče nas svim i svačim, a zapravo najmanje znanja imamo o životu i odgoju. Zato i nije čudno što majke imaju toliko pitanja i dilema.

I onda se javila ideja. Idemo pokušati naći odgovore! Idemo se skupiti i pričati. Svi, institucije, stručnjaci, majke i sve žene koje o ovome imaju što reći.

Na prvoj konferenciji uz nas su bio Ured predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Grada Zagreb, Poliklinika za zaštiti djece i mladih Grada Zagreba, Bruno Šimleša, Tomislav Kuljiš i svi drugi naši panelisti i učesnici koji su odlučili biti dio konferencije i dati svoj veliki doprinos da sve ovo postane moguće.

Iz sveg srca, veliko ima hvala na tome.

Sada idemo dalje, stvaramo novu konferenciju u svibnju, mjesecu kada se slavi Međunarodni dan majki. Jako mi je drago što ćemo se ove godine družiti u hramu kulture Muzeju MIMARA. Uživat ćemo u posebnoj energiji ovog čarobnog mjesta.

Znam da ne možemo mijenjati svijet, ali to ne znači da se ne trebamo truditi. Zajedno možemo napraviti mali korak, pa još jedan mali korak…i tako korak po korak širiti valove boljitka.

Vidimo se na konferenciji!

mr. sc. Danijela Gašparović

www.lifekomunikacija.com
www.lifex.hr