Biti mama je zaista divno! Ali nećemo se lagati, nekada vam je sve ga preko glave. Čini vam se da je cijelo svijet na vašim ramenima, a vi više nemate odgovora niti snage boriti se sa svim izazovima.

To se događa svima. Koliko god da smo hrabre i snažne ponekada pokleknemo i najrađe bi ostali ležati na dnu, same u mraku i tišini. Ali to su samo trenuci iza kojih hrabro treba ustati i nastaviti dalje. Naravno da to uopće nije lako. Pogledajte samo što se sve traži od nas, moramo biti dobra majka, žena, imati karijeru, lijepo izgledati, paziti na zdravlje i još uz put brinuti o kućnim ljubimcima, servisu auta, ručku ili popravku nečega. I često sve to moramo i bez muške pomoći. Gotovo same!

Kada sve stavimo na papir izgleda zastrašujuće. No kako mudri kažu: “Tko želi pronađe načina, a tko ne, nađe isprike.”

Mi smo ovdje da nađemo načina kako da svima bude bolje, kako da postanemo vrhunski menadžeri svog života. Za to nam treba volje, znanja i vještina. Na žalost, u školama nas uče svemu i svačemu samo ne onom najvažnijem kako živjeti život.

Sada ste na pravom mjestu. Potruditi ćemo vam se dati znanja i vještine koje će vam pomoći odgovoriti na svoje nedoumici, vratiti sebi, olakšati put, pokazati kako možete bolje, inspirirati vas i napuniti dušu ugodnim druženjem.

Za to su tu “Mame&klinci” konferencije (jedno godišnje) i piknici na kojima ćemo se mjesečno družiti, pričati o praktičnim temama i puno se smijati.

Život bez smijeha je kao jelo bez začina, prazno i bezukusno!

Jeste li spremne za velike osmijehe?

Vidimo se i družimo zajedno!