Swea Jelić Tuščić

Swea Jelić Tuščić po zanimanju psiholog, godinama angažirana u borbi za jačanje glasa djece i mladih, a time i boljeg prepoznavanja i odgovaranja na njihove potrebe, najprije tijekom studija kroz volontiranje na Hrabrom telefonu, a zatim kroz rad s djecom i roditeljima u Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba. U svom radu pomaže djeci (i roditeljima) u suočavanju sa poteškoćama i gubitcima svake vrste, nerijetko kroz smijeh i plač, a najradije kroz igru i otkrivanje i osnaživanje dječjeg ”ja”! Swea kroz svoje dugogodišnje dodatno školovanje ima puno toga reći na temu vršnjačkog nasilja.

3 Replies to “Swea Jelić Tuščić”

 1. Samo pohvale,
  možda subjektivne, kao tata ponosan na svoju kćer, i na sve njeno zalaganje, trud i znanje. Lijep pozdrav i puno uspjeha ubuduće.

 2. PREKRASNA I DIVNA OSOBA…ulaže maximalan trud i sve svoje snage usmjeri u pravcu pomoći i suradnje sa svim svojim pacijentima…sve pohvale…
  zaista je divno što i takve osobe postoje.
  jelena

  1. Draga Jelena,
   hvala puno da divnim riječima za gđu.Sweu. Jako smo sretni što će biti s nama na konferenciji. Pozivamo Vas da dođete i budete s nama.
   LP

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

%d blogeri kao ovaj: