Aktivna Hrvatska-Marin Dadić

Marin Dadić, je magistar kineziologije koji će vrlo brzo postati i doktor kineziologije. Jedan je od mnogih suradnika u projektu Aktivna Hrvatska.

Predavač je na Kineziološkom fakultetu na predmetima u sklopu kondicijske pripreme sportaša. Predavač je i na međunarodnoj Uefa nogometnoj akademiji.Dugogodišnji je kondicijski trener mladih košarkaških reprezentacija Hrvatske kao i individualni kondicijski trener više vrhunskih sportaša iz Hrvatske i inozemstva. U Biotrening-u d.o.o. voditelj je trenerskog tima. Uz sve to  Marin je autor tridesetak stručnih i znanstvenih radova iz područja kondicijske pripreme sportaša i predavač na domaćim i međunarodnim simpozijima i konferencijama

Aktivna Hrvatska je sportsko – edukativni projekt koji se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović. Posljednjih godina educira građane Hrvatske, potiče na aktivnost, razmjenu iskustva i podiže kvalitetu života, a za cilj ima podizanje svijesti o zdravijem i aktivnijem životu. Sve generacije vježbača, njih gotovo 25 tisuća posljednjih je godina prepoznalo projekt. Stručni partneri projekta su Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska liječnička komora, Biotrening i Definicija Hrane.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

%d blogeri kao ovaj: