Supermame

Supermame će vas inspirirati pričajući kako putovati po svijetu s djecom. Vidjeti ćete, sve je moguće!

1. Anamarija Milković – Anne Modern Mom
Majka jednojajčanih blizanaca i žena najvećeg slatkoljupca na svijetu. Dvesetpetogodišnjakinja koja ne želi rano ostariti. Učiteljica koja je razred pun djece zamijenila dvojicom (divljaka) i uči kako preživjeti iz dana u dan kao mama. Plesala u folkloru deset godina i proputovala cijelu Europu. Sada putujem s obitelji i uživam u zajedničkim uspomenama koje stvaramo. 
2. Valentina Marić 

Valentina je mama predivnog dječaka Vite. Putovanja su joj strast i svaki slobodan trenutak pokušava iskoristiti putujući. Prvo veliko putovanje bilo joj je volontiranje u Africi i od tada ništa više nije bilo isto! Sa suprugom je obišla mnoštvo prekrasnih destinacija, a od kada je tu Vito i on putuje s njima. 
3. Iva Novosel
Stalno u potrazi za dobrom pričom, fotografijom, putovanjem, finim jelom i nezaboravnim iskustvom. Najdraži predmeti: kofer, knjiga i kuhača i tri male zvijeri ( 6.5 i 8 godina).  Daljine vuku, nemiri rade svoje, koferi su zato stalno spremni i petorka putuje, skita se, istražuje, trči iz avanture u avanturu. Fotografira i zapisuje na blogu njamanjamaposvijetu.hr.
4. Adriana Karuzo
Mama koja se trudi biti super J Nekad uspije, nekad, ne… Uživa u swing plesovima, hula hopu, haljinama na točke i svemu što miriše na neka prošla vremena. Obožava prirodu, boje… a najsretnija je kada putuje. Na obiteljskom travel blogu Kruzovi donosi priče iz raznih krajeva svijeta
Panel vodi Sonja Švajhler šefica i urednica Supermama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

%d blogeri kao ovaj: