Radionice i predavanja

Trebate  znanje i dobre alate kako bi imali spremne odgovore na sve izazove koje nosi roditeljstvo? Naše radionice će vam zasigurno pomoći u tome.

Iva Brčić: “Ispadi bijesa i primjena dječjeg jezika”
Danas su djeca zahtjevna, a roditelji imaju sve manje vremena. Vrlo često nas djeca dovedu u situaciju s kojom se ne znamo nositi, pogotovo kada se dogode ispadi bijesa. Koliko puta bi stali i pitali sebe što sada, kako reagirati? Evo jedne radionice koja će vam dati odgovor i konkretna rješenja na  ova pitanja. Kroz radionicu polaznice će naučiti tehnike renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj, dr. Harvey Karpa. Pod vodstvom certificirane edukatorice Ive Brčić roditelji će vježbati i saznati:
• kako smiriti ispade bijesa
• dječji jezik i primjena
• kada i kako reći NE
• kako postaviti adekvatne granice u odgoju
• kako privoljeti dijete na suradnju
• kako potaknuti primjereno ponašanje

Maja Vučić “Oni znaju naše slabosti”
Je li vam poznata ona situacija kada znate da vas je vaše najdraže tako jeftino kupilo i to vas takne baš tamo gdje ste najtanji. Pitate se kako je to moguće i kako oni tako dobro znaju, pravi mali manipulatori. Psihologinja Maja Vučić će vam otkloniti bilo kakvu sumnju, da oni znaju naše slabosti.  Pokazat će vam kako to osvijestiti i što učiniti u tim trenucima. Dati će vam provjerene i mudre savjete da se više ne odate tako lako.

Hrvojka Becker, nutricionist: “Pametna prehrana”
Hrvatska sve više postaje debela nacija, a na žalost raste i broj pretile djece. Zašto je prehrana važna, kako se zdravo hraniti, na što treba obratiti pažnju, kako izabrati namirnice i što trebamo promijeniti kako bi ova porazna stastistika ostala prošlost pokušati ćemo dobiti odgovor u ovom predavanju.

Nadja Skazlić, integrativna terapeutkinja: “Pravo na sebe”
Roditelji, a pogotovo mame, često zbog 24-satnog radnog roditeljskog vremena više ni ne znaju za sebe, ne brinu o sebi, nisu si na listi prioriteta i agano idu prema pregaranju. Često imaju osjećaj krivnje ako se brinu o sebi ili ljutnju ako za sebe nemaju vremena. Na radionici dotaknut će se nekih dinamika koje su česte kad žene napuste sebe. Kad je svega previše, moguća je anksioznost, napadi panike, bijesa, impuls za bijegom. Naučit ćemo nekoliko vježbi koje nas vraćaju sebi, u tijelo, u sigurnost, u dobar osjećaj.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

%d blogeri kao ovaj: