Paneli

Na konferenciji vas čeka pet zanimljivih panela koji će rasvijetliti zanimljive teme i naći odgovor na probleme ili nedoumice s kojima smo vrlo često suočeni u mnogim životnim situacijama.

TOP PANRL
Vršnjačko nasilje
Tema koja baš nije ugodna jer govori o vrlo ružnim događanjima kojih svo svakodnevno svjedoci. Zašto nama se to događa, kako prevenirati nasilje, kako ga prepoznati i što napraviti razgovarati će se na ovome panelu. Eminentni stručnjaci prof. sd. dr. Vesna Bilić, Swea Jelić Tuščić, prof.psiholog iz Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, udruga Hrabri telefon uz spisateljicu Rosie Kugli uputiti će mame i dati im mnoge alate koje će im pomoću u ovim nezahvalnim situacijama.

Panel 1  Putovanja s djecom
Mnoge mame kada dobiju dijete boje se s djecom ići na dulja putovanja. Da to ne mora biti tako i da se s djecom može putovati čak i na daleka putovanja ispričati će nam Supermame koje bez problema putuj s djecom ne samo po Hrvatskoj ili europi već i na Tajland…Ameriku. Kako im to polazi za rukom otkriti ćete u ovom panelu.

Panel 2 Mame s karijerom
Na panelu nam sudjeluju dvije vrlo poznate mame s blistavom karijerom Ana i Snježana Rucner.  Ana je majka sina Darijana a Snježana uz Anu ima i sina, naravno i on je glazbenik. Kako spajaju svoje dvije uloge majčinstvo i karijeru zasigurno će biti zanimljivo poslušati.

Panel 3 Troje
Sudjeluju Lana Klingor, Lana Pavić koje imaju troje djece i progovaraju kakav je život s više djece, jesu li savršene majke, što su im najveći strahovi, gdje se ponekad pogube i što im baš ne polazi za rukom. Bez dlake na jeziku ruše tabue i progovaraju o radostima velikih obitelji. One su pravi izvor motivacije svim mamama da se usude imati više djece.

Panel 4 Da sam ja mama
Jeste li se ikada pitale kako vaši klinci razmišljaju o tome kako je biti mama i što bi one radile da su mame. Biti će zanimljivo čuti razmišljanje dviju super zanimljivih mladih dama Gite i Lare Borne koje nam svašta imaju za reći. Zasigurno ćemo puno naučiti kroz njihovu priču i drugačiju pogled na neke stvari.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

%d blogeri kao ovaj: