Tomislav Kuljiš

Tomislav je autor, terapeut, predavač te osnivač i ravnatelj centara Prirodno roditeljstvo i Integral Personal development Center and School (IPD Centar) koji djeluju u Zagrebu, Rijeci i Beogradu i autor je programa po kojima centri rade.

Kroz šestogodišnji trening za terapeuta tjelesno orijentirane psihoterapije, daljnju trogodišnju edukaciju u ”CIL” iz New Yorka (USA) i druge psihoterapeutske pravce i stalno samostalno učenje i proučavanje različitih koncepata u terapiji i psihologiji duboko je obradio novu paradigmu o krucijalnoj važnosti ranog razvoja te i sagledavanja potencijala daljnjeg psihološkog, emocionalnog i duhovnog razvoja odraslih.

Svojim ležernim pristupom na predavanjima i radionicama Tomislav je već tisućama roditelja kroz program Roditeljstvo 0-6 učinio roditeljstvo lakšim i uspješnijim što je doprinijelo cjelovitijem razvoju njihove djece i omogućilo im dobar start u život.

U IPD Centru, u cilju daljnjeg rada odraslih osoba na sebi je razvio i provodi programe Rani razvoj – utjecaj na život (RAR) kao i četverogodišnji program Osobni razvoj nakon čega se nastavlja dvogodišnjim Trening i edukacija za terapeuta osobnog razvoja. Ponosni je tata kćeri studentice medicine.

Na konferenciji će kroz radionicu ”Otisci koji ostaju” približiti mamama što je ono najvažnije što djeca trebaju od njih za svoj cjeloviti razvoj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

%d blogeri kao ovaj: